留学社区

目录

【GRE数学】代数文字题型典型题目及答案(二)

字典 |

2011-05-20 06:29

|

推荐访问

GRE数学

【 liuxue86.com - GRE数学 】


  考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试代数文字题型方面的典型题目及答案。

  11.Mechanical toy cars A, B, and C, each traveling at its own uniform rate, started from the same point at the same time and raced a 400-meter course.

  When A crossed the finish line. B was 40 meters behind A, and C was 58 meters behind A.

  When B crossed the finish line, how many meters was C from the finish line?

  A.16

  B.18

  C.19

  D.20

  E.22

  答案:D

  12.A school bus has 10 double seats in each of 2 rows. Two students can sit in each double seat. If an empty bus starts out and makes two stops, picking up three times the number of students at the second stop as at the first stop, and if the bus is then filled to seating capacity, how many students got on the bus at the second stop?

  A.5

  B.10

  C.15

  D.20

  E.30

  答案:E

  13.The daily rate for a hotel room that sleeps 4 people is $39 for one person and x dollars for each additional person. If 3 people take the room for one day and each pays $21 for the room, what is the value of x?

  A.6

  B.8

  C.12

  D.13

  E.24

  答案:C

  14.A buzzer sounds every 15 minutes. If the buzzer sounded at 12:40, which of the following could be a time at which the buzzer sounded?

  A.4:05

  B.5:30

  C.6:45

  D.7:15

  E.8:10

  答案:E

  15.The cost, in dollars, for an appliance repair at a certain company is 1.2p+20h, where p is the wholesale price of the parts, in dollars, and h is the number of hour it takes to repair the appliance. What is the cost of repairing an appliance if the wholesale price of the parts is$15 and it takes 2 hours to repair it ?

  A.$12

  B. $18

  C. $20

  D. $40

  E. $58

  答案:E

  16.Three salespeople are paid commissions in proportion to the amount of their sales, which total $25,000, $40,000,and $60,000, respectively. If a total of $20,000 is allocated for these three commission, what is the amount of the largest commission paid?

  A.$8,000

  B.$8,400

  C.$9,600

  D.$10,000

  E.$12,000

  答案:C

  17.The decorating committee for a dance plans to fringe the 3-inch-wide end of a streamer by making small cuts every 1/16 inch. How many cuts must be made to fringe the end?

  A.45

  B.46

  C.47

  D.48

  E.49

  答案:C

  18.If two trains are 120 miles apart and are traveling toward each other at a constant rate of 30 mph and 40 mph, respectively, how far apart will they be exactly 1 hour before they meet?

  A.10 miles

  B.30 miles

  C.40 miles

  D.50 miles

  E.70 miles

  答案:E

  19.On a highway there is an electric pole every 96 feet. If the poles are numbered consecutively, what is the number of the pole 2 miles past pole number 56?(1 mile=5,280feet)

  A.109

  B.110

  C.152

  D.165

  E.166

  答案:E

  20.In a certain room, all except 18 of the people are over 50 years of age. If 15 of the people in the room are under 50 years of age, how many people are in the room?

  A.27

  B.30

  C.33

  D.36

  E. It cannot be determined from the information given.

  答案:E

  每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。

  想了解更多GRE数学网的资讯,请访问: GRE数学

本文来源:https://gre.liuxue86.com/g/230578.html
延伸阅读
为了帮助考生解GRE词汇的疑问,出国留学网雅思栏目小编整理了相关的资料,希望可以帮助考生度过考试的难关,下面是小编搜集的雅GRE考试中的数学词汇的相关资讯,欢迎参考!GRE&
2017-08-29
GRE考试是很重要的考试,GRE的数学部分是很多人的拦路虎,那么怎么复习呢?和出国留学网GRE考试栏目一起来看看吧,下面是小编整理的相关资讯,欢迎参考!GRE数学怎么复习第一个方面
2017-08-25
大家做好准备迎接GRE考试了吗?出国留学网诚意整理“2017年8月25日GRE数学预测习题”,只要付出了辛勤的劳动,总会有丰硕的收获!欢迎广大考生前来学习。2017年8月25日GR
2017-08-16
要参加GRE考试的同学们,出国留学网为你整理“2017年GRE数学模拟练习题二”,供大家参考学习,希望广大放松心态,从容应对,正常发挥。更多资讯请关注我们网站的更新哦!2017年G
2017-08-12
要参加GRE考试的同学们,出国留学网为你整理“2017年GRE数学模拟练习题一”,供大家参考学习,希望广大放松心态,从容应对,正常发挥。更多资讯请关注我们网站的更新哦!2017年G
2017-08-12
为了帮助考生们更好地备考GRE数学,出国留学网GRE栏目为大家带来“2016年GRE数学常见题型及做题思路”,希望对大家有所帮助哦!GRE数学题型之无选项计
2016-11-09
出国留学网GRE考试栏目为您带来“2017GRE数学备考代数词汇复习笔记”,考试时间越来越近,童鞋们赶快抓紧时间复习吧,小编祝大家考试顺利!代数词汇1.有关
2017-03-17
为了帮助大家更好的备考GRE,出国留学网GRE栏目为大家整理了“GRE数学重点题型介绍”,希望对大家有所帮助哦!一、对于新GRE数学题中单词不认识的问题,基
2016-12-15
2017年GRE数学有几道题?题型是什么?出国留学网GRE栏目为大家带来“2017年GRE数学题型介绍”,希望对大家有所帮助!GRE数学题型主要有以下三种:
2016-12-07
出国留学网GRE考试栏目为大家提供“GRE数学测试题及参考答案二”,希望可以帮助到各位考生!1.符合X^2+Y^2<=100的整数解共有多少对?2.R
2017-03-31